SUMMITWEEK

DON'T MISS OUT!

FÅ SVAR PÅ LIVETS STORE SPØRGSMÅL

… eller bare de mest stillede spørgsmål!

Hvor skal jeg bo?

Dig og vennerne har mulighed for at bo sammen i jeres helt egen lejlighed. Lejlighederne er alle beliggende i centrum af byen, tæt på skiløb og byliv. Du kan booke din lejlighed, så snart du har betalt dit depositum. Se fanen “Indlogering” for nærmere info om din gruppes indkvartering.  

Hvor mange personer kan der bo i en lejlighed?

Lejlighederne varierer i størrelse alt efter type og kompleks. De fleste lejligheder er til 4. Normalt tilbyder vi lejligheder fra 3 – 6 personer, og nogle gange helt op til 7 – 9 personer. Husk, at lejligheden skal fyldes helt op for at undgå et tomsengstillæg. Ønsker I at få flere sammen kan I opgradere til en Chaletlejlighed, hvor der typisk kan bo 8 – 14 personer. Bemærk, at Chaletlejligheder koster en merpris.

Hvordan kommer jeg til Alperne?

Vores standard transport er med bus. Vi kommer og henter dig med en stor flot bus, lige foran din skole. Busturen tager omkring 24 timer, så du skal være forberedt på, at du skal spise, sove og hygge dig med dine venner. Alternativt kan du vælge at opgradere til fly for en tillægspris. Vælger du derimod selv at finde til Alperne, får du en rabat på 800 kr, der fratrækkes din rejses pris.

Hvornår er sidste tilmeldingsdag?

Sidste tilmeldingsdag varierer alt efter hvornår rejsen ligger. Den helt præcise dato fremgår af din gruppes hjemmeside under “Info”.

Hvor mange skoler rejser med Summitweek til Alperne i 2017?

I 2017 sender vi lidt over 60 gymnasier og ca 20 universitetsgrupper afsted på deres livs skiferie. I 2016 deltog 6500 skiglade unge, og vi glæder os helt vildt til at byde dig velkommen ombord i 2017.

Kan jeg få refunderet rejsens pris?

Ja, hvis du bestiller en forsikring. Vi tilbyder 2 slags forsikringer, der gælder ved afbestilling.

Sygeafbestillingsforsikring gælder ved sygdom, dødsfald eller lignende samt mod  fremvisning af lægeerklæring. Omkostningen for forsikringen refunderes ikke, og syge afbestillingsforsikringen skal tilvælges ved booking af rejsen.

Re-eksamensforsikring er til dig, der allerede du ved, at du har en potentiel re-eksamen i rejseugen. Bliver du kaldt til re-eksamen refunderes rejsens fulde pris. Forsikringens omkostning refunderes ikke.

Hvad er et lejligheds depositum?

Det er et skadesdepositum som du betaler direkte til udlejeren/agenturet. Depositummets størrelse afhænger af lejlighedens standard, men ligger typisk på omkring 50 – 100€ for standardlejligheder og 100 – 200€ for chaletlejligheder pr person. Depositummet lægges oftest via kortoplysninger, men kan også være en kontant sikkerhed. Depositummet trækkes udelukkende såfremt der er skader og/eller mangler på lejligheden.

Hvad koster skileje?

Prisen på skileje varierer blot en lille smule fra destination til destination. Den helt nøjagtige pris finder du på din gruppes tilmeldingsside under “Info”.

Hvad kan jeg bruge appen til?

På vores app finder du rigtig meget brugbar information omkring din tur. Herunder bl.a. info om byen, liftkort, skileje, depositum, kontakt til guider, vigtige telefonnumre (læge, servicenummer mm.), ind- og udcheckning i lejligheder, events osv.. Med andre ord, for din egen skyld: Download den!

KONTAKT MIG!

Send mig en kort besked ved at udfylde felterne nedenunder, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.