SESTRIERE

Over 400 km piste i centrum af mælkevejen

Sestriere er italiensk når det er bedst. Røde boulevarder i et enestående skiområde!

Fantastiske italienske skioplevelser venter på dig i 2018!

Skiområdet

Sestriere ligger højt. På 2035 meters højde i de italienske alper finder vi en perle i form af Sestriere. Området hedder Via Lattea, som betyder Mælkevejen og er over 400 kilometer stort. Via Lattea er kendt for sine brede piste samtidig med, at du får en fantastisk udsigt og befinder dig omringet af træer. Når du køber et 6 dages liftkort inkluderer det én gratis dag på den franske side i Montgenevre som ligger i området Monte Luna. Så her er en oplagt mulighed for at stå på ski både i Frankrig og Italien på en og samme rejse.

Byen

Tilbage i 2006 var Sestriere medvært for OL og det er den dag i dag noget som afspejler byen. Hvis vi groft deler Sestriere i øvre og nedre del oplever du i øvre del barer, restauranter og shoppingmuligheder. Nederst i byen er der nem adgang til det store system og med en enkelt lift kommer man over til skiområdet i Sauze d’Oulx.

Afterski

Midt på Mælkevejen i det hvide landskab finder du afterskiperlen GFC. Det er muligt at komme dertil både fra pisten men også på gåben. Med mulighed både inde og ude danner du selv rammen for hvilken afterski du oplever. Skal det være udenfor til festen i solens skær eller stille roligt indenfor? Hvis du skal have det fulde potentiale ud af din afterski, og det skal du, så er GFC 100% det rigtige sted at finde hen til. DJ’en optræder live hver dag og somme tider er der besøg fra saxofonister eller kendte kunstnere.

Afterdark

Når der åbnes for nattelivet i Sestriere, så er der ingen tvivl om at samlingspunktet er Diskotek Tabata. Tabata er kæmpe stort og er fyldt med sofagrupper og huser, når festen er vildest, 1200 mennesker. Live DJ’en gør hver dag sit for at natten står på til den lyse morgen. Omkring byens torv findes der flere beværtninger i alle genre, helt fra cocktails  til fadøl og mere rå stemning.

Events

Vi arrangerer i de store uger vores egne fede events. Vi arrangerer bl.a. en gang i ugen picnic i sneen. Artister optræder på enten GFC til afterski, en scene midt i byen eller Tabata om aftenen. Der er slalomkonkurrencer på slalompisten med præmier til vinderen og kendte danske komikere der kommer for at underholde lattermusklen, pubcrawls samt aftenarrangementer osv.

Aktiviteter

OL i 2006 efterlod Sestriere med fantastiske faciliteter til os der elsker sport. Udover det lækre skiområde findes der en stor svømmehal i byen, hvor udendørssvømning også er mulig. I midten af byen er der et kæmpe sportscenter med masser af muligheder for træning.

Lejlighederne

Der findes et bredt udvalg af lejligheder i Sestriere, både privatejet og større residenser. Størrelsen og kvaliteten på lejlighederne er typisk bedre, end du oplever på de franske destinationer. For dig, der ikke bruger tiden på at handle ind og lave mad, så har de italienske køkkener altid åbent og du finder et bredt spektrum af det hele, til fornuftige priser, i Sestriere.

Hotel og chaletlejligheder

Størstedelen af alle hoteller i Sestriere tilbyder halvpension inklusiv eller ved  tilkøb af lækkert italiensk mad. Nogle af hotellerne har desuden dejlige faciliteter som poolområde, fælles opholdsrum, billiard, lounges osv. Det betyder at du har alle grader af boligtyper i Sestriere, fra stort til småt.

Få et tilbud!

Send os en kort besked ved at udfylde felterne nedeunder, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer.