BAD GASTEIN

Godt skiløb og fantastisk afterski

En østrigsk mavepuster af oplevelser venter i Bad Gastein som er perfekt til ungdomsgrupper.

Byen

Bad Gastein er bygget som en hestesko i tre niveauer, og altid kredser omkring vandfaldet midt i byen. Det er en utrolig hyggelig by med gamle charmerende huse blandet med lidt nybyggeri. En smal og ganske stejl bakke forbinder de forskellige niveauer af hesteskoen.

Skiområdet

Bad Gastein består af tre store skiområder: Bad Gastein, Sport Gastein og Dorf Gastein. Med dit Ski Amadé liftkort har du oven i købet adgang til liftsystemerne i Wagrain, Sankt Johan samt Marie Alm, og du får derfor imponerende 860 km piste inklusiv. De sidste par år har liftsystemet gennemgået en renovering, og der er blevet investeret i topmoderne lifte. Naturen i de østrigske Alper er fantastisk, og du kan vælge at stå på alt fra de brede boulevarder til de stejle og smalle piste under træerne. Offpiste mulighederne i området er enestående, og restauranterne på bjerget serverer klassisk østrigsk mad, som du kender den bedst.

Afterski

Afterski kan være godt mange steder i Verden, men det er nu alligevel noget specielt i Østrig. Når tyrolermusikken blæser ud af højtaleren, og alle står på bordene og danser i skistøvler er det svært ikke at blive revet med i stemningen. Live musik, afterski, dans på bordene og tætpakkede stemningsfyldte barer er præcis hvad du får i Bad Gastein. Gå ikke glip af Lederhosen Bar, der har alt hvad du søger, når det kommer til Afterski.

Afterdark

Bad Gastein er en levende by – også om natten. De fleste af barerne ligger samlet indenfor 5 minutters gåafstand, og du har blandt andre Revolution, Silverbullet og Wührers at vælge mellem. Wührer er også byens natklub, og her er der åbent til de sene nattetimer. Det bedste er, at vores hotel ligger præcis ovenpå Wührer, så du har aldrig langt hjem seng, hvis det skulle være blevet en smule over almindelig sengetid.

Events

Selvfølgelig er der masser af fede arrangementer på programmet i Bad Gastein, alt fra Wührers’ oktoberstemning med fart på til de helt rolige arrangementer, hvor du kan møde guiderne og få svar på dine spørgsmål omkring din rejse. Vi arrangerer alt fra store middagsarrangementer, pubcrawls, store picnic i sneen alt afhængig af hvilken gruppe det er for. Hvis du køber Summitweeks armbånd, så får du desuden en lang række rabatter overalt i byen.

Aktiviteter

Felsentherme er et must for trætte ben. Denne spa og svømmehal har flere forskellige bassiner, jacuzzi og vidunderlige muligheder for afslapning. Noget andet, der varmt kan anbefales, er den store kælkebane, hvor du kører på rigtige trækælke i høj fart. Sæt dig på toppen og nyd en varm kakao, mens du ser udsigten over byen. Stik hovedet ind forbi den lille bitte afterski bar på toppen, og kør efterfølgende afsted på din kælk ned mod byen igen.

Hotel

I Bad Gastein har vi først og fremmest et stort hotel, der er perfekt for grupper. Hotellet hedder Club TNT. Med pisterne blot få hundrede meter væk, og egen natklub i kælderen er det svært at finde noget bedre og billigere alternativ. Vi har hele hotellet, hvilket betyder at mange kan bo med samlet indkvartering. Værelser er for 2 – 8 personer, og består af køjesenge og eget toilet. Alle, der bor på Club TNT har halvpension inkluderet, så du slipper selvfølgelig for at tænke på mad… og opvask. Maden er simpel og østrigsk standard.

FÅ ET TILBUD!

Send os en kort besked ved at udfylde felterne nedeunder, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer.